Поръчване, доставка и начини на плащане

Можете да поръчате онлайн по всяко време като гост или да се регистрирате по време на поръчката, което ще ви спести време в бъдеще и няма да има нужда за попълвате отново данни при следваща поръчка.

Можете и да поръчате по телефона, като се обадите на 0894 510 195 Пн.-Петък 10:30 – 19:30ч. и посочите избраният продукт.

След направена поръчка от вас ще се обадим за потвърждение от ваша страна.

Може да изберете доставка със Спиди или до офис на Еконт

Към момента всички поръчки се изпращат с наложен платеж. Вие заплащате на куриера – наш Партньор , с който имаме сключено споразумение за изплащане на наложен платеж с Пощенски Паричен Превод по банков път.

Поръчката онлайн е лесна, след като сте избрали продукт и съответни Размер и/или Цвят(когато има такива) кликнете/натиснете синият бутон КУПИ и ще бъдете насочени към Количката, където се намира/т всички избрани от вас продукти и техните количество, единична и крайна обща цена на всички продукти в количката , както и поле за Специални Промо Кодове ( тук е мястото да въведете Код за отстъпка и да натиснете Синия Бутон ПРИЛОЖИ , след което отстъпката ще бъде приложена и ще можете да приключите вашата поръчка въвеждайки данните за доставка

Ще получите вашите поръчки с опция Преглед и тест
Време за доставка :

Спиди – СТАНДАРТ 24 ЧАСА или Еконт – на следващия работен ден


Всички поръчки приети до 15:30 часа се изпращат в деня на поръчката. Поръчки приети след 15:30 часа се изпращат на следващият ден.
Поръчки приети в Събота след 10:00 часа и Неделя се изпращат в понеделник.

Messenger